Welkom op de website van DA Dekker Aanhangwagens.

DA Dekker Aanhangwagens is gespecialiseerd in het verkopen, repareren en onderhouden van aanhangwagens in alle denkbare soorten en maten. Graag leveren en bouwen wij deze naar uw wensen. Als aannemer specialist zijn wij dealer van een groot aantal gerenommeerde merken en fabrikanten. Elk merk heeft een eigen specifiek aanbod die stuk voor stuk garant staan voor kwaliteit. Op elke transportprobleem bieden wij een passend antwoord.

Voor reparatie en onderhoud beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats waar wij alle werkzaamheden uit kunnen voeren. We beschikken over een team ervaren monteurs die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en beschikken over de benodigde kennis. De reguliere onderhoudsbeurten worden geheel volgens de gestelde richtlijnen uitgevoerd zodat u altijd veilig de weg op kunt.

Graag geven we via onze website u een indruk van de mogelijkheden die wij bieden. We streven naar optimale klanttevredenheid en kwaliteit. Wat uw wensen ook zijn, wij vervullen deze graag met een passende aanhanger. Ontdek onze collectie en ontvang gegarandeerd top kwaliteit en een aantrekkelijke prijs.

DA Dekker Aanhangwagens staat garant voor:

DA Dekker Aanhangwagens pand

  • Verkoop van goede aanhangwagens
  • Vakkundige reparatie
  • Eerlijk onderhoud
  • Goede service
  • Maatwerk
  • Jarenlange ervaring                                                                                                                                                                                                           

Postadres

K. van de Sandestraat 2
4251 ZP Werkendam

Werkplaats

Hazeldonk 6 4772 PA Langeweg
(Zevenbergen Gemeente Moerdijk)

Tel: 06-22559003

pieter@marktwagens.nl